9 gode grunde til at du skal spille fodboldgolf

Det er super sjovt at spille fodboldgolf, og her finder du en oversigt over samtlige fodboldgolfbaner i Danmark


1. Forskellige evner kan spille og konkurrere mod hinanden. Kernen i at spille fodboldgolf er at have det sjovt, og det betyder, at hvis du kan sparke en bold og gå rundt på en bane, så kan du spille. Der findes forskellige fodboldstørrelser, afhængigt af om du er barn eller voksen, og sørg for, at du alle spiller fra samme niveau.


2. Du kan tage dig tid til at spille … og endda nyde forfriskninger, mens du spiller! Når du spiller, hvis du bliver sulten eller tørstig, er dette ikke noget problem.

3. Der er ingen aldersbegrænsninger. Enhver alder kan spille så længe de kan sparke en fodbold. Fodboldgolf er en sport, som alle aldre kan nyde og lege sammen, hvilket er usædvanligt sammenlignet med mange andre sportsgrene.


4. Du kan vælge, hvor mange huller du vil spille, og hvor aktiv du vil være.
Fodboldgolf spilles typisk over 9 eller 18 huller. Det tager normalt ca. 2 timer at spille 18 huller, så du har muligheden baseret på hvor energisk du føler. Hvis du har yngre spillere, der ønsker at spille, kan du introducere dem til spillet med et 9-hullers spil.


5. Sporten er givende. At spille fodboldgolf er givende. Det er ikke kun sjovt at være udenfor og motiverende at spille og konkurrere, men det er givende at vinde og heppe på dine venner og familie. Der er intet mere tilfredsstillende end at synke et skud under pres eller lave et sublimt langt spark ned ad fairwayen. Belønning med frisk luft i lungerne.


6. Du kan øve hvor som helst. Fodboldgolf finpudser alle dine fodboldfærdigheder og præcisionsteknikker. Du kan øve disse færdigheder, når du ikke er på kurset. Du kan øve dig i at sparke en fodbold i din have eller i parken. Du kan øve på at sætte ved at sigte mod et bestemt område eller ved at grave et hul i din græsplæne!


7. Du kan spille som et hold såvel som et individ. Selvom fodboldgolf ses som en sport for enkeltpersoner, er det ikke tilfældet. Fodboldgolf kan spilles i et hold. Dybest set, hvis du er en fodboldgolf-gruppe, kan du opdele gruppen i hold. Hvert hold kan tage deres samlede score for at sammenligne med hinanden.


8. Ingen to runder er nogensinde ens. Du får aldrig to runder med fodboldgolf, der er ens. Hvert spil er anderledes. Du sparker aldrig på samme måde, og baneforholdene spiller en massiv rolle i den måde bolden lander og ruller på. Dette øger spændingen i spillet og gør det interessant at spille igen og igen.


9. Det holder dig i form og får dig til at være aktiv. Hvis du ønsker at komme i form og være aktiv i det fri, er fodboldgolf noget for dig! Sporten er billig sammenlignet med andre sportsgrene, herunder golf. Spillet kræver heller ikke, at du køber / lejer dyrt udstyr.

Med så mange gode grunde til at spille fodboldgolf, hvad venter du på? Gå ud og spil fodboldgolf i dag!