Derfor skal du spille minigolf

Så du prøver at beslutte, hvad du skal gøre med din familie eller venner i aften? Hvad ville være den bedste aktivitet for alle? Du har mange valgmuligheder … film, videospil, brætspil … hvad med noget sjovt? Minigolf har mentale, fysiske og sociale fordele. Her er 10 grunde til, at du bør overveje minigolf. Her finder du en liste over samtlige minigolfbaner i Danmark

10. Minigolf tilbyder træning. Du kan brænde omkring 300 kalorier under et spil minigolf. Fysisk aktivitet er meget vigtig. Efter at have siddet ved et skrivebord i skolen eller på arbejde kan det være en god måde at træne på at spille et spil minigolf.

9. Minigolf tilskynder til brug af matematiske færdigheder. Ved hvert hul skal du beregne din score. Selvom det er simpel matematik, er det stadig gavnligt for din hjerne at bruge matematiske færdigheder.

8. Minigolf forbedrer hukommelsen. Ved hver green skal du huske, hvor mange slag du tog for at nå hullet.

7. Hånd-øje-koordination er en færdighed, der forbedres, når man spiller minigolf. Du har mange muligheder for at arbejde med hånd-øje-koordinering, hvilket er en finmotorisk færdighed og fungerer det centrale nervesystem. Når du spiller, arbejder du på præcision og mindsker den mængde stokes, du har brug for for at nå hullet.

6. Minigolfbaner oprettes for løbende at udfordre hver spiller. Hvert hul er designet med en anden hindring for at tilskynde spillerne til at finde en kreativ måde at få deres bold i hullet på.

5. Minigolf kræver tålmodighed. Hver spiller får tid til at fuldføre deres tur, så hver spiller skal vente tålmodigt på, at deres konkurrenter spiller. At lære og øve tålmodighed hjælper hver person til at arbejde mere sammen med andre. Når vi respekterer andre omkring os, respekterer de os og andre også. Det tilskynder til godt sportsmandskab. Vi håber, at du vil fejre alles præstationer under dit spil!

4. Når man gør sig klar til at putte, skal hver person koncentrere sig om, hvor han / hun vil have bolden til at gå, så koncentrationsevner forbedres under et spil minigolf.

3. Hvordan skal du vinde? Hvad vil din strategi være. Minigolf øger din evne til at strategisere og arbejde hårdt for at udrette noget!

2. Det er sjovt! Mens du spiller minigolf, kan du tale med andre og bruge tid. I kan lære om hinanden og nyde hinanden. Det er en god social tid!

1. Næsten alle kan minigolf. Familier med små børn (helt ned til 2) kan nyde et komplet spil minigolf. Minigolf er den slags spil, som enhver kan blive god til. Det betyder ikke noget, hvor kort eller høj nogen er. Det betyder ikke noget, om du aldrig har spillet før. Alle kan være gode til minigolf! Alle kan spille og føle sig godt tilpas ved at deltage!